Η Ασημίνα Μώρου Τσίγκα είναι μόνιμη κάτοικος της Δροσιάς.

Είναι παντρεμένη με το Δημοτικό Υπάλληλο Ιωάννη Τσίγκα και έχει αφιερώσει πολλά χρόνια στην προαγωγή της κοινωνικής ευημερίας και της αλληλεγγύης στην περιοχή.

Με επιστασία στο πεδίο της νοσηλευτικής, καθώς είναι πτυχιούχος Νοσηλευτικής-Βρεφοκομίας από το ΙΕΚ, έχει τηρήσει τη δέσμευσή της για τη φροντίδα των συνανθρώπων μας. Παρέχοντας νοσηλευτική βοήθεια σε άτομα που έχουν ανάγκη, έχει διακριθεί για την ευαισθησία της και την αφοσίωσή της στην υγεία και την ευεξία των συμπολιτών μας.

Ως μητέρα μιας 20χρονής κόρης, που είναι φοιτήτρια Νοσηλευτικής, κατανοεί τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι νέοι μας. Γι’ αυτό θα διασφαλίσει, ότι θα υπάρχουν ευκαιρίες για εκπαίδευση και ανάπτυξη που θα ενισχύσουν το μέλλον τους.

Επίσης, έχει επιδείξει διακριτικά την προσήλωσή της στην εθελοντική εργασία, παρέχοντας υποστήριξη σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες. Με ανοικτό μυαλό και καρδιά, θα εργαστεί για να δημιουργηθεί μια πιο ενσωματωμένη και δίκαιη κοινότητα.

«Με χαρά και πείσμα ανακοινώνω την υποψηφιότητά μου για το αξίωμα της Κοινοτικής Συμβούλου στην όμορφη περιοχή μας. Θέλω να ευχαριστήσω την Δήμαρχο Έλενα Βάκα για την τιμή που μου έκανε να με συμπεριλάβει στο ψηφοδέλτιο της Κοινότητας Δροσιάς του Δήμου Χαλκιδέων.
Είμαι πεπεισμένη ότι με την εμπειρία μου, τη δέσμευσή μου και το πάθος μου, μπορούμε να κάνουμε τη Δροσιά μια ακόμα καλύτερη περιοχή για όλους μας. Σας καλώ να μοιραστείτε μαζί μου τις ιδέες σας και να εργαστούμε από κοινού για ένα καλύτερο μέλλον.»