Ο Γεώργιος Εμφιετζής γεννήθηκε το 1990 στην Ηλιούπολη Αττικής.

Από το 2009 κατοικεί μόνιμα στην Παραλία Αυλίδος με την οικογένειά του.

Είναι τελειόφοιτος του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών στο τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων και εργάζεται σε βιομηχανική μονάδα, ως ιδιωτικός υπάλληλος, στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Χαλκιδέων.

Είναι παντρεμένος με τη Μαρία Φλώρου από το 2021.

Είναι πτυχιούχος της Αγγλικής Γλώσσας και μιλάει επίσης αρκετά καλά την Γαλλική.

Ανήκει στο Σύνδεσμο Κριτών Καλαθόσφαιρας Ανατολικής Στερεάς & Εύβοιας ως εν ενεργεία Κριτής.

Είναι Γραμματέας της Ελεγκτικής Επιτροπής του Πολιτιστικού & Εξωραϊστικού Συλλόγου Αυλίδας «Ο ΑΓΑΜΕΜΝΩΝ», τον οποίο έχει υπηρετήσει στο παρελθόν και ως απλό μέλος και ως Γραμματέας του Διοικητικού Συμβουλίου.

Είναι μέλος του Λαογραφικού Συλλόγου Παραλίας Αυλίδος.

Είναι μέλος του Α.Ο. Παραλίας Αυλίδος «Ο ΑΠΟΛΛΩΝ».

«Αποφάσισα να αποδεχθώ την πρόσκληση της Δημάρχου πολύ απλά γιατί θεωρώ τη Δήμαρχο, όπως και τον Αντιδήμαρχο Δημοτικής Ενότητας Αυλίδας Λευτέρη Λειβαδίτη, μέχρι σήμερα, τους πλέον αξιόπιστους και καλύτερους στην θέση την οποία κατέχουν, για την Αυλίδα, την εποχή του Καλλικρατικού Δήμου Χαλκιδέων.
Όμως επειδή θεωρώ ότι εχθρός του καλού είναι το καλύτερο, ζητώ από τους συμπολίτες μου να με εμπιστευτούν και να μου δώσουν την ευκαιρία να παλέψω με όλες τις δυνάμεις μου για την βελτίωση των συνθηκών ζωής όλων όσων κατοικούν στην Αυλίδα, αφού αυτός είναι πλέον ο τόπος μου και τον αγαπώ.»