Ο Γιώργος Πλιαβέσης είναι 28 ετών.

Γεννήθηκε στην Αθήνα και μεγάλωσε στο Βασιλικό.

Είναι γιός του μηχανικού της Πολεμικής Αεροπορίας Ευαγγέλου Πλιαβέση και της δικαστικής υπαλλήλου Δήμητρας Λινάρδου.

Είναι αριστούχος απόφοιτος της Νομικής Σχολής του Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, με μεταπτυχιακές σπουδές στο «Εμπορικό Δίκαιο και την Χρηματοδότηση των επιχειρήσεων» στην ίδια Σχολή και υποψήφιος Διδάκτωρ του Εμπορικού Δικαίου, με αντικείμενο ακαδημαϊκής έρευνας τη νομική προστασία της ιδιωτικότητας, στο πλαίσιο των σύγχρονων εμπορικών συναλλαγών, υπό το φως των νέων τεχνολογικών εξελίξεων.

Έχει εκδώσει το νομικό εγχειρίδιο «Η Προστασία των Προσωπικών Δεδομένων στη σχέση Τράπεζας-Πελάτη» και αρθρογραφεί σε επιστημονικά περιοδικά σε θέματα σχετικά με την προστασία των προσωπικών δεδομένων και το δίκαιο των νέων τεχνολογιών και του διαδικτύου. Είναι Δικηγόρος Αθηνών και ασκεί ενεργό δικηγορία σε θέματα αστικού, εμπορικού, τραπεζικού και διοικητικού δικαίου, προστασίας προσωπικών δεδομένων και δικαίου νέων τεχνολογιών.

Έχει διατελέσει Πρόεδρος, Αντιπρόεδρος και μέλος του Πολιτιστικού & Επιμορφωτικού Συλλόγου Βασιλικού.

«Με διάθεση προσφοράς και αγάπης για τον τόπο μας, ζητώ την εμπιστοσύνη σας για να ενισχύσουμε το οργανωτικό μοντέλο λειτουργίας του Δήμου μας, θέτοντας τις βάσεις για τη διεκδίκηση χρηματοδοτούμενων έργων που θα αναβαθμίσουν την ποιότητα ζωής και τις γειτονιές μας, θα φέρουν ανάπτυξη σε όλες τις Δημοτικές μας Ενότητες και θα δημιουργήσουν νέες θέσεις εργασίας. Με οργάνωση, μελέτη και προγραμματισμό αξιοποιούμε τα σύγχρονα χρηματοδοτικά εργαλεία και χτίζουμε μια πόλη σύγχρονη και λειτουργική, έναν τόπο που παρέχει όλα τα απαραίτητα για να ζήσει και να δημιουργήσει η γενιά μας. Παράλληλα, αναβαθμίζουμε τις παρεχόμενες υπηρεσίες του Δήμου, με έμφαση στην παροχή ψηφιακών υπηρεσιών και στην ηλεκτρονική διακυβέρνηση, βελτιώνοντας την ανταπόκριση στα αιτήματα των πολιτών και καθιστώντας αμεσότερη την επικοινωνία Δήμου-πολίτη.
Αγαπητοί συμπολίτες, στις 8 Οκτωβρίου ελάτε μαζί να χτίσουμε τη Χαλκίδα του μέλλοντος!»