Ο Γιώργος Πάνος ζει και εργάζεται στην Χαλκίδα και είναι πατέρας δύο παιδιών.

Από το 1999 έως το 2002 εργάστηκε στην ιχθυόσκαλα Χαλκίδας ως υπεύθυνος συντήρησης εγκαταστάσεων.

Το 2002 προσλήφθηκε στο Λιμενικό Ταμείο Χαλκίδας, ενώ το 2011 έως και το 2013 διετέλεσε προϊστάμενος Διοίκησης της υπηρεσίας.

Από ιδρύσεως του ΟΛΝΕ ΑΕ τον 6/2013 είναι Προϊστάμενος του τομέα Ανάπτυξης και Διαχείρισης Λιμενικής Περιουσίας-Λιμενικών Υπηρεσιών.

Από το 2016 μέχρι και σήμερα είναι μέλος του ΔΣ του ΟΛΝΕ, ενώ από το 2018 έως και τον 3/2021 διετέλεσε Πρόεδρος των Περιφερειακών Λιμένων Ελλάδας.

Έχει υπηρετήσει επί 17 έτη τον αθλητισμό από τον χώρο της διαιτησίας στο ποδόσφαιρο.

Από τον 9/2020 ανέλαβε καθήκοντα άμισθου Αντιδημάρχου στον νευραλγικό τομέα Καθαριότητας-Ανακύκλωσης & Καθημερινότητας, ενώ από τον 9/2022 συνεχίζει άμισθος Αντιδήμαρχος Καθαριότητας-Ανακύκλωσης & Πρασίνου.

«Είναι μεγάλη χαρά και τιμή για εμένα να συνεχίσω την κοινή πορεία με την Δήμαρχο Έλενα Βάκα για την διεκδίκηση ακόμη μιας θητείας, την οποία και ευχαριστώ θερμά για την εμπιστοσύνη της.
Με συνέπεια και επίμονα σκληρή δουλειά, έχοντας ως κύριους συνεργάτες μου καθημερινά τους ίδιους τους πολίτες, οι οποίοι έχουν τον πρωταρχικό λόγο, αλλά και τους άοκνα εργαζόμενους, έγιναν σημαντικά βήματα προόδου στον τομέα της καθαριότητας της πόλης μας, καθώς και στην προώθηση του θεσμού της ανακύκλωσης και την αύξηση του πρασίνου στην πόλη μας. Οι προκλήσεις και οι δυσκολίες ήταν και είναι πάρα πολλές, στόχος μας όμως παραμένει ένας : Η δημιουργία μιας πόλης «πρότυπο», με σεβασμό στον άνθρωπο και στο περιβάλλον.
Μέλημά μου καθ’ όλη τη διάρκεια της θητείας μου ως αντιδήμαρχος ήταν να αφουγκράζομαι και να πράττω και όχι να μιλάω. Το έργο μας, μέσα από πλείστες αντιξοότητες, μιλάει από μόνο του. Η κριτική των πολιτών, θετική και αρνητική, αποτέλεσε και αποτελεί το κίνητρο για να γίνουμε καλύτεροι. Μέσα από τον χώρο της εργασίας μου έχω μάθει την αξία της συνεργασίας, της δημιουργίας και της υπέρβασης των προσωπικών σου ορίων με απώτατο και μοναδικό σκοπό το κοινό όφελος και το μόνο που μπορώ να εγγυηθώ προσωπικά είναι ότι με σκληρή δουλειά και αποφασιστικότητα θα συνεχίσω να αγωνίζομαι για το καλύτερο. Έχουμε πολλά ακόμα να προσφέρουμε και σε καμία περίπτωση το έργο μας και η δυναμική που έχει αποκτήσει αυτή την στιγμή η πόλη μας δεν πρέπει να απολεσθεί, αλλά αντιθέτως να προσφέρετε την ευκαιρία να συνεχίσει και να ολοκληρωθεί. Οφείλουμε απέναντι, σ’ εσάς, τους πολίτες μας, να υπερασπιστούμε την δουλειά τόσων ετών, αλλά και τον σχεδιασμό μας για το μέλλον. Ζητώ για άλλη μια φορά την στήριξη των πολιτών του Δήμου μας, τους οποίους ευχαριστώ θερμά για την εμπιστοσύνη που ήδη μου έδειξαν και δεσμεύομαι ότι θα συνεχίσω να είμαι στρατευμένος στην επίλυση των προβλημάτων της πόλης μας, όπου ζούμε εμείς και τα παιδιά μας.
Με γνώμονα να προχωράμε μπροστά, σας καλώ να διατηρήσουμε μαζί τα γερά θεμέλια, που ήδη έχουμε βάλει για να συνεχίσουμε να οραματιζόμαστε και να διεκδικούμε με συνέπεια και αποτελεσματικότητα το καλύτερο για τον τόπο μας.
ΔΕΝ ΑΡΧΙΖΟΥΜΕ… ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ!!»