Ο Μιλτιάδης Δαριβύρης γεννήθηκε, μεγάλωσε και ζει μόνιμα στο Καλοχώρι-Παντείχι Αυλίδος.

Είναι ελεύθερος επαγγελματίας.

Είναι απόφοιτος Γενικού Λυκείου Βαθέος Αυλίδος.

Είναι πτυχιούχος του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ στην ειδικότητα της πληροφορικής.

Είναι πτυχιούχος Ηλεκτρολόγος εγκαταστάσεων.

Από το 1996 έως το 2006 διετέλεσε Πρόεδρος του Συλλόγου Νεολαίας Καλοχωρίου-Παντειχίου Αυλίδος και ταυτόχρονα από το 2000 έως το 2006 ήταν και πρόεδρος του Αθλητικού ομίλου Καλοχωρίου-Παντειχίου (Α.Ο.Κ.Π.) Αυλίδος.

Από το 2010 έως το 2012 διετέλεσε Πρόεδρος του Αγροτικού Συνεταιρισμού Καλοχωρίου Αυλίδος.

Από το 2014 έως το 2018 διετέλεσε Ταμίας του Ποδοσφαιρικού Αθλητικού Ομίλου Αυλίδος.

Από το 2018 έως το 2022 διετέλεσε Πρόεδρος του Εκπολιτιστικού Εξωραϊστικού Συλλόγου Καλοχωρίου Αυλίδος και ταυτόχρονα από το 2019 έως το 2021 Αντιπρόεδρος στον Αθλητικό Όμιλο Καλοχωρίου-Παντειχίου Αυλίδος, όταν η ομάδα έπαιζε στην Α’ Ερασιτεχνική Κατηγορία Ευβοίας.

Από το 2022 έως το 2023 διετέλεσε Γραμματέας στον Αθλητικό όμιλο Καλοχωρίου-Παντειχίου Αυλίδος.

Από το 1996 έως και σήμερα δραστηριοποιείται στον χώρο του εμπορίου με κύρια δραστηριότητα την παραγωγή κρασιού σε δικό του οινοποιείο.

Επίσης τα δύο τελευταία χρόνια είναι ιδιοκτήτης της επιχείρησης «το μηλαράκι του Μιλτιάδη» (πράσινο αποξηραμένο μήλο ) με έδρα την Αυλίδα, που δραστηριοποιείται στα αποξηραμένα φρούτα.

Από το 2000 έως το 2020 ήταν επίσημος χορηγός σε ΟΛΕΣ τις εκδηλώσεις που πραγματοποιούνταν στο Καλοχώρι-Παντείχι Αυλίδος (εκπολιτιστικές , αθλητικές , κοινωνικές).

Το 2021 ήταν χορηγός του Αθλητικού Ομίλου Χαλκίδας ( ποδόσφαιρο), χορηγός στον Αθλητικό Όμιλο Αρτάκης (ποδόσφαιρο) στην Δ’ Εθνική Κατηγορία, χορηγός στον Αθλητικό Όμιλο Αυλίδας (μπάσκετ) και χορηγός στον Αθλητικό Όμιλο Καλοχωρίου-Παντειχίου Αυλίδος.

Από το 2007 μέχρι σήμερα έχει παρακολουθήσει δεκάδες σεμινάρια Α’ βοηθειών και είναι πιστοποιημένος διασώστης.

Μεγάλη του αγάπη είναι ο εθελοντισμός και έχει λάβει μέρος σε αμέτρητες δράσεις που αφορούν στον εθελοντισμό.