Ο Παναγιώτης Βουλέρης (Βούλας) γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Νέα Αρτάκη.

Είναι παντρεμένος με την Αμαλία Κοκόση, έχουν 2 παιδιά, την Ευδοξία και τον Ιωάννη, και μια εγγονή.

Κατοικεί μόνιμα στη Νέα Αρτάκη και είναι απόφοιτος της σχολής Εργοδηγών Χαλκίδας.

Δραστηριοποιείται επαγγελματικά ως επιχειρηματίας ενώ έχει πολυετές, επιτυχημένο έργο στον τομέα της εστίασης.

Τα τελευταία χρόνια με πολύτιμο συνεργάτη τον υιό του, ανταποκρινόμενοι στη ζήτηση της αγοράς της εστίασης ίδρυσαν και διατηρούν με επιτυχία ένα ιχθυοπωλείο στη Νέα Αρτάκη, δεχόμενοι καθημερινά την ικανοποίηση αλλά και τον ενθουσιασμό του πελάτη που είναι, όπως ο ίδιος λέει, και το κλειδί της επιτυχίας για τη βιωσιμότητα μιας επιχείρησης.

Έχει διατελέσει μέλος και Πρόεδρος του Συλλόγου Εστίασης της Νέας Αρτάκης.

Ακόμη, έχει υπηρετήσει σε όλες τις θέσεις του Δ.Σ. της ποδοσφαιρικής ομάδας του ΑΟΝΑ και επί σειρά ετών διετέλεσε και Πρόεδρος του ΑΟΝΑ.

Είναι ιδρυτικό μέλος της ακαδημίας ποδοσφαίρου ΑΡΤΑΚΗ 2003.

Επιπλέον, έχει διατελέσει μέλος και Πρόεδρος του συλλόγου Αιμοδοσίας “ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΗΛΙΑΣ” της πόλης του.

Μέχρι σήμερα είναι ενεργό μέλος στα δρώμενα όλων των φορέων της πόλης.

«Είναι γνωστή σε όλους τους κατοίκους της πόλης μου η παθολογική αγάπη που έχω για τη Νέα Αρτάκη. Πλέον, έχω τον χρόνο να ασχοληθώ και να αφιερωθώ ώστε η Νέα Αρτάκη να γίνει ακόμα καλύτερη και ομορφότερη.
Θέλω να ευχαριστήσω τη Δήμαρχο Έλενα Βάκα για την ιδιαίτερη τιμητική πρόταση να με συμπεριλάβει στο συνδυασμό της και να αγωνιστούμε μαζί με κοινό στόχο και όραμα.
Ξεκινάμε από τη γειτονιά μας, παίρνουμε τη ζωή μας στα χέρια μας με Δήμαρχο την Έλενα Βάκα και στόχο τη βελτίωση της ποιότητας της ζωής στην πόλη μας και την αναβάθμιση των υπηρεσιών προς τον πολίτη.
ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ-ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ
Για μένα αποτελεί ευθύνη και δέσμευση προς τους συμπολίτες μου.
Πιστεύω ότι η προσφορά, θεληματική, συνειδητή προσφορά του καθενός από τον χώρο που βρίσκεται, στην κοινωνική εξέλιξη και προώθηση του πολιτισμού του τόπου του είναι το ύψιστο χρέος του ατόμου-πολίτη. Η πεποίθησή μου αυτή συνετέλεσε καθοριστικά στην απόφασή μου να θέσω υποψηφιότητα για Δημοτικός Σύμβουλος στην πόλη μας.»