Η Παρασκευή (Βίκυ) Καμπούρη γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Χαλκίδα όπου και κατοικεί μέχρι και σήμερα.

Είναι παντρεμένη και έχει δυο παιδιά, μια κόρη την Μαριαλένα (22 ετών) κι έναν γιο τον Δημήτρη (10 ετών).

Διαθέτει επιχειρήσεις, στη Χαλκίδα, εδώ και 20 χρόνια (από το 2003). Είναι ιδιοκτήτρια του ΙΕΚ Exelixis, ενός φορέα που βρίθει από ειδικότητες για όλα τα ενδιαφέροντα και τις επιλογές του καθενός, των Σχολών Gala μιας εκπαιδευτικής στέγης υπηρεσιών επαγγελματικής κατάρτισης στον τομέα της ομορφιάς, αλλά και του Gala Institute, ενός χώρου αισθητικής και κοσμητολογίας με υψηλής ποιότητας παροχές.

Συμμετείχε στις Δημοτικές Εκλογές του 2019 με την παράταξη «Λύση Τώρα» ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος.

«Αγαπητοί/ες μου συμπολίτες/ισσες,
Στον επαγγελματικό μου βίο έμαθα να αναδεικνύω την ομορφιά και αυτό ακριβώς θα προσπαθήσω να κάνω και στην πόλη μας, όπου μεγάλωσα και ζω που παιδί. Έμαθα να αφουγκράζομαι τις ανάγκες των σπουδαστών μου βοηθώντας τους να «ανοίξουν τα φτερά τους».
Με το ίδιο πάθος θα προσπαθήσω να γίνει η Χαλκίδα μας μια πόλη ευκαιριών για όλες τις ηλικίες. Αρχές μου, η ειλικρίνεια και ο σεβασμός του πολίτη.
Μιλάω με λόγια σταράτα και προτιμώ οι πράξεις μου να αποδεικνύουν την προσφορά μου. Δεν γεμίζω τον κόσμο με ψεύτικες υποσχέσεις. Θέλουμε και μπορούμε να αλλάξουμε προς το καλύτερο την πόλη μας. Διεκδικούμε την εμπιστοσύνη των πολιτών και έχουμε όλα τα απαραίτητα εφόδια για την ανάκαμψη. Η ομορφιά αυτής της πόλης θα διατηρηθεί και θα εμπλουτιστεί ακόμη περισσότερο.»