Η Θεοδώρα Μεστούση είναι 26 χρονών.

Γεννήθηκε στην Αθήνα, όπου και έζησε τα πρώτα χρόνια της ζωής της.

Μαζί με τη οικογένειά της εγκαταστάθηκε στην όμορφη πόλη της Νέας Αρτάκης, όπου ζει και δραστηριοποιείται τα τελευταία 20 χρόνια.

Είναι απόφοιτη του Πανεπιστημίου Κρήτης, του τμήματος Μαθηματικών και Εφαρμοσμένων Μαθηματικών.

Εργάζεται ως καθηγήτρια Μέσης Εκπαίδευσης στον ιδιωτικό τομέα.

Από νεαρή ηλικία ήταν έντονη η κλίση της προς τις παραδόσεις, τα ήθη και τα έθιμα του τόπου. Η αγάπη της για τις παραδόσεις την ώθησε να ασχοληθεί με τον παραδοσιακό χορό και στην πόλη, στην οποία φοιτούσε, αλλά και στην πόλη της, τη Νέα Αρτάκη. Έτσι, έγινε ενεργό μέλος στο Χορευτικό Σύλλογο «Αετογιάννης» στο Ηράκλειο Κρήτης, αλλά και στον Πολιτιστικό Σύλλογο Νέας Αρτάκης «Η Παντάνασσα».

«Αποφάσισα να θέσω υποψηφιότητα με το συνδυασμό « Αλλάζουμε- Συνεχίζουμε» της Δημάρχου Έλενας Βάκα. Με τη συμμετοχή μου στην Τοπική Αυτοδιοίκηση θα ήθελα να προσφέρω το καλύτερο δυνατό για το δήμο μας και να βοηθήσω για τη βελτίωση και ανάδειξη του. Μια πρόταση, μια ιδέα και ένα κίνητρο είναι ικανά να παρακινήσουν ένα σύνολο ανθρώπων και ειδικότερα νέων για να δράσει και να υιοθετήσει νέα σχέδια και προοπτικές. Καθένας ξεχωριστά μπορεί να αποτελέσει πηγή έμπνευσης για τον διπλανό του με σκοπό τη συνεισφορά στη κοινή δράση.»