Η Αντωνία (Τόνια) Σκαρλά είναι γεννημένη στις 22/12/1983 στην Χαλκίδα.

Είναι κόρη της Μαριάννας Τσιτιρίδη, Διευθύντριας σε εκτελονιστική εταιρία του Πειραιά. Είναι παιδί μονογονεϊκής οικογένειας και μόνιμη κάτοικος Χαλκίδας.

Είναι έγγαμη με τον Αλέξανδρο Στάμου, γιο του διακεκριμένου προπονητή και αθλητή του ΝΟΧ Ευάγγελου Στάμου, όπου εργάζεται στην αντιπροσωπεία αυτοκινήτων Αντωνόπουλος ΑΕ ως υπεύθυνος στο τμήμα ανταλλακτικών.

Είναι μητέρα ενός παιδιού 10 ετών, τον Βαγγέλη.

Είναι λογίστρια – φοροτεχνικός και εργάζεται στο λογιστικό – φοροτεχνικό γραφείο ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ( της αείμνηστης ΜΑΙΡΗΣ ΛΑΜΠΡΟΥ) στην περιοχή της Χαλκίδας.

Οι σπουδές της στον τομέα της Οικονομίας – Διοίκησης Επιχειρήσεων & Λογιστικής πλαισιώνονται από πολλαπλές πιστοποιήσεις εξειδικευμένων σεμιναρίων σε οικονομικά και διοικητικά θέματα. Έχει εμπειρία σε εταιρικά λογιστικά τμήματα.

Συμμετέχει ενεργά σε αθλητικούς συλλόγους, σε συλλόγους που προσπαθούν να βοηθήσουν ευάλωτες κοινωνικές ομάδες και σε ομάδες όπου παρέχουν κάθε είδος στήριξης σε ανθρώπους όπου αντιμετωπίζουν σοβαρά θέματα υγείας.

Λατρεύει την λογοτεχνία, τις οικογενειακές βόλτες, την μουσική και τη γυμναστική pilates. Παλαιότερα υπήρξε αθλήτρια μπαλέτου-κολύμβησης και ιππασίας. Λόγω της φύσης της δουλειάς της παρακολουθεί σεμινάρια και ενημερώνεται συνεχώς για τα νέα δεδομένα.

Μιλάει αγγλικά και έχει άριστες γνώσεις χρήσης Η/Υ.

«Η καθημερινή επαφή με τους συμπολίτες μου αλλά και η επιθυμία για προσφορά στο κοινωνικό σύνολο της πόλης μας αποτελεί το κίνητρο για να είμαι υποψήφια. Διεκδικώντας πρώτη φορά μια ενεργή παρουσία στην δημοτική αρχή του τόπου μας στηρίζω την κυρία ΒΑΚΑ, έναν άνθρωπο με ήθος -γνώσεις- εμπειρία και όραμα για την πόλη μας.»