Η Χαρούλα Ντουμάνη γεννήθηκε και κατοικεί μόνιμα στη Χαλκίδα.

Τα τελευταία τέσσερα χρόνια εργάζεται ως δημοτική υπάλληλος και ζει από κοντά τα προβλήματα της Χαλκίδας.

Έχει πτυχίο βρεφοκόμου-παιδοκόμου και την αγάπη της για τα παιδιά την έχει διοχετεύσει στο «Χαμόγελο του παιδιού», στο οποίο εργάστηκε για τέσσερα χρόνια στο παρελθόν.

Έχει έναν γιο 21 ετών, ο οποίος παράλληλα με την αγάπη του για το ποδόσφαιρο έχει σπουδάσει φυσικοθεραπεία και για τον οποίο νιώθει πολύ περήφανη.

«Την πόλη στην οποία γεννήθηκα και μεγάλωσα την αγαπώ και έχω διάθεση να προσφέρω, γι΄ αυτό και πήρα την απόφαση να είμαι υποψήφια και να ζητήσω την ψήφο σας.
Δεν έχω ασχοληθεί άλλη φορά με τα κοινά. Στην παρούσα όμως, χρονική συγκυρία, εκτιμώ ότι ουδείς πρέπει να είναι αμέτοχος στα προβλήματα της πόλης μας και εμπνεόμενη από το όραμα της επικεφαλής του συνδυασμού «ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ-ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ» και Δημάρχου Χαλκιδέων κας Έλενας Βάκα, θέλω κι εγώ να συνδράμω στη συνέχιση των έργων της, που την τετραετία αυτή εμπνεύστηκε και ολοκλήρωσε, παρά τις αντιξοότητες και τα προβλήματα λόγω και της πανδημίας.
Επειδή ζω την πόλη αυτή καθημερινά τόσο ως εργαζόμενη, όσο και ως δημότης και ως άνθρωπος που κυκλοφορώ και ακούω τις επιθυμίες, τα προβλήματα και τις ανησυχίες των συμπολιτών μου, ζητώ ευπρόσωπα την ψήφο σας και να είστε σίγουροι ότι δεν πρόκειται να σας απογοητεύσω.»