Η Κλεοπάτρα (Πάτρα) Ρουμπή κατάγεται από ένα μικρό γραφικό χωριό της Εύβοιας, τη Μακρυκάπα, που αν την δεις από ψηλά σχηματίζει ένα μακρύ κάπα. Αγαπά τον τόπο της και τους ανθρώπους του. Όλα κυλάνε εκεί όμορφα και ήρεμα.

Έκανε έναν γάμο και απέκτησε τρία υπέροχα παιδιά. Οι συνθήκες της ζωής οδήγησαν την ίδια και τα παιδιά της στην πόλη της Χαλκίδας, όπου διαμένει και εργάζεται τα τελευταία 25 χρόνια.

Το εργασιακό της περιβάλλον ξεκινά από το καλοκαίρι του 1992 όπου εργάστηκε στο λογιστικό τμήμα σε Ανώνυμη Εταιρεία κλωστοϋφαντουργίας.

Αποφοίτησε το 1996 από το Δημόσιο ΙΕΚ Χαλκίδας ως ειδικός μηχανογραφημένου λογιστηρίου με πιστοποίηση.

Παρακολούθησε παράλληλα πληθώρα σεμιναρίων πάνω στην ειδικότητα της ώστε να εξελιχθεί και να έχει τις απαραίτητες γνώσεις που απαιτούνται στο δύσκολο και απαιτητικό επάγγελμα του Λογιστή.

Έκτοτε εργάσθηκε ως βοηθός λογιστή, υπεύθυνη αποθηκών, κοστολόγησης, ποιοτικού ελέγχου και υπεύθυνη πωλήσεων σε μεγάλες Εταιρείες και Λογιστικά Γραφεία που την εμπιστεύθηκαν. Είχε άριστη συνεργασία και τους ευχαριστεί για όλα τα πολύτιμα εφόδια που αποκόμισε.

Άλλη μια αγάπη της είναι το ραδιόφωνο. Παράλληλα με τις υπόλοιπες ενασχολήσεις της διετέλεσε κατά διαστήματα και ραδιοφωνική παραγωγός σε τοπικά ραδιόφωνα της Χαλκίδας από το 2003 έως 2008.

Ως ανήσυχο και δημιουργικό πνεύμα δεν θα μπορούσαν να την αφήσουν ασυγκίνητη οι νέες τεχνολογίες και το διαδίκτυο και οι απεριόριστες δημιουργικές δυνατότητες που σου δίνει. Έτσι λοιπόν το 2012 έφτιαξε ένα μπλογκ με κεντρική θεματολογία την σύγχρονη γυναίκα, δημιούργημα υψηλής αισθητικής κι αυτό αποτυπώνεται από τα εκατομμύρια των χρηστών που αλληλεπίδρασαν σε αυτό και εξακολουθούν έως και σήμερα.

Το έτος 2016 προκειμένου να υποστηρίξει τον τρόπο ζωής της σύγχρονης γυναίκας, παρακολούθησε για 2 χρόνια με επιτυχία το τμήμα ονυχοπλαστικής και ποδολογίας στο Δημόσιο ΙΕΚ Χαλκίδας.

Το 2019 αποφάσισε να κάνει το επόμενο βήμα και να γίνει πραγματικότητα ένα μεγάλο της όνειρο, να ανοίξει το δικό της Λογιστικό Γραφείο, το οποίο και πραγματοποίησε.

«Σύμφωνα με το οδοιπορικό της ζωής μου πιστεύω στον άνθρωπο και στις δυνατότητές του, πιστεύω ότι δικαιούται ένα καλύτερο αύριο. Έτσι αποφάσισα να δραστηριοποιηθώ στις επικείμενες Δημοτικές Εκλογές, να στηρίξω την προσπάθεια της Έλενας Βάκα, να ασχοληθώ με τα κοινά, συμβάλλοντας με τον δικό μου τρόπο για ένα καλύτερο αύριο. Πάνω από όλα με ενδιαφέρει ο άνθρωπος και οι συνθήκες ζωής του. Θεωρώ πως αν δουλέψουμε όλοι μαζί για το κοινό καλό θα δώσουμε στην πόλη μας την αξία και το μέλλον που της αξίζει.
Σας ευχαριστώ.»