Η Κωνσταντίνα Σταθοπούλου γεννήθηκε στην Χαλκίδα το 1987, όπου μεγάλωσε και κατοικεί μέχρι σήμερα με τις δύο κόρες της Καίτη και Ηλέκτρα, έξι και τριών ετών.

Ο πατέρας της Ιωάννης Σταθοπούλος, β’ Aντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου Ευβοίας επί σειρά ετών, της μετέδωσε την θέληση για εξέλιξη, ανάπτυξη και αναβάθμιση του τόπου, από μικρή ηλικία.

Σπούδασε χρηματοοικονομικά και από το 2010 απασχολείται στην οικογενειακή επιχείρηση, η οποία δραστηριοποιείται στο κλάδο των τροφίμων, όπου μετρά 70 χρόνια ιστορίας. Έχει την οικονομική διαχείριση αυτής, ενώ παράλληλα ασχολείται με την ανάπτυξη της στο εξωτερικό.

«Πήρα την απόφαση να είμαι υποψήφια σε αυτές τις εκλογές με τον συνδυασμό Αλλάζουμε – Συνεχίζουμε της Έλενας Βάκα, επειδή έχουμε κοινό όραμα, κοινές ηθικές αξίες, μα πάνω απ’ όλα είμαι έτοιμη να παλέψω για την ανάπτυξη της πόλης μας. Η Χαλκίδα είναι μία πανέμορφη πόλη, γεμάτη ζωή με πολλές προοπτικές ευκαιριών για κάθε ηλικία. Είμαι αποφασισμένη να δουλέψω σκληρά για να προσφέρω στην πόλη μας και τους συμπολίτες μου ένα πιο λειτουργικό και πιο ποιοτικό μέλλον.»