Ο Γιώργος Δ. Αγγέλου, γεννήθηκε, μεγάλωσε και δραστηριοποιείται στη Χαλκίδα. Είναι δευτερότοκος γιός του αείμνηστου Δημητρίου Αγγέλου, συνιδιοκτήτη του εμβληματικού εστιατορίου «Παπαρούνα», που μεσουράνησε στο χώρο της εστίασης τις προηγούμενες δεκαετίες και της Αλίκης Λεοντιάδη, με καταγωγή από τη Καππαδοκία της Μικράς Ασίας.

Είναι ιστορικός-ευρωπαιολόγος, απόφοιτος της σχολής ανθρωπιστικών σπουδών του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου (Bachelor-BSc) και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος ειδίκευσης (σπουδές στην εκπαίδευση / Master of Arts-MA) από το ίδιο τριτοβάθμιο ίδρυμα. Είναι επίσης απόφοιτος του τμήματος δημοσίων σχέσεων του Ελληνο-αμερικανικού κολλεγίου Southeastern College και δημοσιογραφίας του Εργαστηρίου Επαγγελματικής Δημοσιογραφίας.

Μιλάει Αγγλικά και Γαλλικά.

Επί μια εικοσαετία, έχει αναλάβει την κεντρική παρουσίαση – εκφώνηση, παραγωγή ραδιοφωνικών εκπομπών στον Ραδιοφωνικό Σταθμό της Ιεράς Μητροπόλεως Χαλκίδος, Ιστιαίας και Βορείων Σποράδων και την παρουσίαση χοροθεατρικών παραστάσεων που λαμβάνουν χώρα στον τόπο μας και διανθίζουν τις ήδη πλούσιες πολιτιστικές δραστηριότητες στο δήμο Χαλκιδέων.

Είναι αντιπρόεδρος του Πανευβοϊκού Συλλόγου Καππαδοκών «Αγ. Ιωάννης ο Ρώσος», σωματείου με έντονη παρουσία στα πολιτιστικά δρώμενα της πόλης μας. Αυτή την εποχή συγγράφει το πρώτο του βιβλίο, ένα βιωματικό λεύκωμα σχετιζόμενο με τη Καππαδοκία, βασισμένο σε ιστορικά γεγονότα και υπαρκτά πρόσωπα, που μέσα από τις δικές τους προσωπικές αφηγήσεις μέσα στο χρόνο, στοιχειοθέτησαν όλα όσα δεν βλέπουν τα μάτια, αλλά το μυαλό και η ψυχή.

«Επειδή λένε ότι πατρίδα είναι εκεί που έχει ρίζες η καρδιά, εμείς ως Μικρασιάτες, δεν θα ξεχάσουμε ποτέ πως οι ρίζες των δικών μας δέντρων είναι απέναντι, όσα χρόνια κι αν περάσουν. Προερχόμενος λοιπόν από τόπο με μακραίωνη πολιτισμική και ελληνορθόδοξη παράδοση, την αγιοτόκο Καππαδοκία, επιθυμώ να προσφέρω με ζήλο στον τομέα της πολυδιάστατης έννοιας του πολιτισμού, συμπεριλαμβανομένης και της πλούσιας άυλης πολιτιστικής κληρονομιάς της Ελλάδος και της Μικρασιατικής Ρωμιοσύνης. Όραμα μου να αγκαλιάσω κάθε προσπάθεια ανάδειξης της πλούσιας πνευματικής μας παρακαταθήκης, που εκφράζεται από τους πολλούς πολιτιστικούς συλλόγους που δραστηριοποιούνται στο Δήμο μας και οι οποίοι αποτελούν θεματοφύλακες των αέναων ανθρωπίνων επιτευγμάτων του ευλογημένου μας τόπου.
Ευχαριστώ θερμά τη Δήμαρχο Χαλκιδέων κ. Έλενα Βάκα, για την τιμή να με συμπεριλάβει στην ομάδα της.»