Η Μυρσίνη Μαστραντωνά γεννήθηκε το 1963 στις Ροβιές Ευβοίας και ζει στη Χαλκίδα τα τελευταία 45 χρόνια.

Είναι παντρεμένη με τον Σταύρο Μαστραντωνά, παλαίμαχο ποδοσφαιριστή της μεγάλης ομάδας την Χαλκίδας, του ΑΟ Χαλκίς, διεθνή ποδοσφαιριστή με τις εθνικές ομάδες Νέων και Ελπίδων και προπονητή σε μεγάλες ομάδες του Εύβοιας. Σήμερα είναι συνταξιούχος των ΕΛΤΑ. Έχουν δυο παιδιά, την Κωνσταντίνα (40 χρονών) και τον Παναγιώτη (37 χρονών) και δυο εγγόνια, την Μυρσίνη (10 χρονών) και τον Γιάννη (9 χρονών).

Η κόρη τους είναι μητέρα, απόφοιτος της φιλοσοφικής σχολής ΑΠΘ, κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου «Σύγχρονες τάσεις γλωσσολογίας για εκπαιδευτικούς» του ΕΑΠ και φοιτήτρια του παιδαγωγικού τμήματος δημοτικής εκπαίδευσης του ΕΚΠΑ, στο οποίο πέρασε με κατατακτήριες εξετάσεις για το δεύτερο πανεπιστημιακό πτυχίο της. Ζει και εργάζεται στη Χαλκίδα.

Ο γιος τους είναι απόφοιτος του τμήματος Βιομηχανικής Πληροφορικής του ΑΤΕΙ Καβάλας, είναι κάτοχος πτυχίου Proficiency με διάκριση. Ζει στη Χαλκίδα και εργάζεται ως ιδιωτικός υπάλληλος στον τομέα της Ναυτιλίας.

Η Μυρσίνη Μαστραντωνά εργάζεται επί 29 συναπτά έτη ως υπεύθυνη σχολικού κυλικείου στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Χαλκίδας, στο Γυμνάσιο Κανήθου και στο 2ο Γυμνάσιο και Λύκειο Χαλκίδας. Πάντα βρισκόταν δίπλα στα παιδιά με αγάπη κυρίως, αλλά και με σεβασμό στη μαθητική κοινότητα την οποία υπηρέτησε όλα αυτά τα χρόνια.

Ήταν πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Χαλκίδας.

Είναι ιδρυτικό μέλος και πρόεδρος του Σωματείου Σχολικών Κυλικείων Εύβοιας από το Σεπτέμβριο του 2020.

Είναι γενική γραμματέας της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Κυλικείων Δημόσιων και Ιδιωτικών Σχολείων (ΠΟΚΔΙΣ) από το 2021.

Είναι Β’ αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας Κυλικείων και Εμπόρων (ΟΕΒΕΕ) Νομού Εύβοιας από το 2021.

«Απαντώντας θετικά στην τιμητική πρόταση και το κάλεσμα της Δημάρχου Έλενας Βάκα και του συνδυασμού «Αλλάζουμε-Συνεχίζουμε», αποφάσισα να δραστηριοποιηθώ ενεργά στις επικείμενες Δημοτικές Εκλογές με στόχο την προσφορά στο κοινωνικό σύνολο και στον συνάνθρωπο. Πολλές φορές μέσα από το επάγγελμά μου έχω έρθει σε επαφή με «ευαίσθητες» ομάδες και τα προβλήματά τους και είμαι διατεθειμένη με την εργατικότητά μου, την επιμονή μου και την αγωνιστικότητά μου να τους προσφέρω με όποιο τρόπο μπορώ. Πιστεύω πως είναι στο χέρι μας να αλλάξουμε την πόλη που ζούμε εμείς και τα παιδιά μας. Είμαι σίγουρη ότι τα οράματα μπορούν να υλοποιηθούν μόνο όταν παλεύεις για αυτά με πάθος και αγάπη, κάτι που μπορώ να δεσμευτώ ότι θα κάνω με όλες τις δυνάμεις μου.»