Η Νίκη Φλεβάρη είναι 45 ετών, γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Άγιο Νικόλαο Χαλκίδας. Εργάστηκε σε διάφορες επιχειρήσεις στον ιδιωτικό τομέα και σήμερα εργάζεται ως ιδιωτική υπάλληλος.

Είναι απόφοιτη Επαγγελματικού Λυκείου, με εξειδίκευση στον Τομέα Πληροφορικής ως Τεχνικός Εφαρμογών Πληροφορικής και στον Τομέα Χημικών. Έχει λάβει υποτροφία (Erasmus-Μαδρίτη), στην ανάπτυξη βασικών διαδικτυακών εφαρμογών Python και Django.

Μυήθηκε στην ενασχόληση με τα κοινά και την Τοπική Αυτοδιοίκηση, από μικρή ηλικία θητεύοντας δίπλα στον πατέρα της Λάζαρο Φλεβάρη, επί σειρά ετών Γραμματέα της Κοινότητας Αγίου Νικολάου, η οποία στεγάζεται σε οικόπεδο που δώρισε η οικογένειά της για την ανέγερση του Κοινοτικού Καταστήματος.

Διετέλεσε Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Αγίου Νικολάου τα έτη από 2014 έως 2019 και έχει εκλεγεί Κοινοτική Σύμβουλος τις περιόδους 2010-2014 και 2019-2023.

«Η αγάπη μου για τους συμπολίτες μου και τους συγχωριανούς μου, αποτελεί το βασικό κίνητρό μου για την εκ νέου ενασχόλησή μου με κοινά.»