Η Νικολέτα Δημητριάδη γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Χαλκίδα.

Αποφοίτησε από το 1ο Ενιαίο Λύκειο Χαλκίδας, και ολοκλήρωσε τις σπουδές της το 2016 από το Τμήμα Πολιτικών Επιστημών & Διεθνών Σχέσεων του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου.

Συνεχίζει ενεργά τις μεταπτυχιακές της σπουδές, στο αντικείμενο της Διεθνολογίας.

Είναι κάτοχος τίτλων γλωσσομάθειας της αγγλικής και της ισπανικής γλώσσας, και φροντίζει να εξελίσσεται δυναμικά στον τομέα αυτόν, που τόσο πολύ αγαπάει!

Η καταγωγή και οι ρίζες της είναι από την Κωνσταντινούπολη.

Είναι παντρεμένη με τον επιχειρηματία Ιωάννη Χ. Μαρλάση, ο οποίος κατάγεται από τη Λιβαδειά και διατηρούν δική τους οικογενειακή επιχείρηση στην καρδιά της Νεάπολης, αποτελούμενη από δύο καταστήματα εν ονόματι : Οινομαγειρείο “Το Τσουκάλι” και το “Παραδοσιακό Κρεοπωλείον Το Τσουκάλι”.

Η εργασιακή της εμπειρία, ξεκινάει από την πρακτική άσκηση στο Ινστιτούτο Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Καραμανλής, στην Αθήνα, καθώς ολοκληρώθηκε με βαθμό “Άριστα” και η συμβολή της ήταν σημαντική, απασχολούμενη στον οικονομικό τομέα.

Επίσης, τα τελευταία δυόμιση έτη, απασχολείται στον Δήμο Χαλκιδέων, ως συμβασιούχος δημοτική υπάλληλος, στη Διεύθυνση Προσόδων, στο Τμήμα Εσόδων της Οικονομικής Υπηρεσίας.

Μέλημά της και μεράκι της, να εξυπηρετεί τον πολίτη με τον καλύτερο δυνατό τρόπο καθημερινά … άμεσα και ευγενικά! Φιλοδοξία της είναι, να εξελιχθεί όσο το δυνατόν περισσότερο γίνεται στον τομέα της πολιτικής και της ενασχόλησής της με τα κοινά του τόπου της.

«Είναι μεγάλη μου η χαρά και η τιμή, να συμμετέχω ενεργά, για δεύτερη φορά, στις τοπικές αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου 2023, θέτοντας υποψηφιότητα ως τοπική σύμβουλος Χαλκίδας. Η γνωριμία μου με την επικεφαλής του Συνδυασμού “Αλλάζουμε – Συνεχίζουμε”, κ. Έλενα Βάκα, το 2019, αποτελεί κομβικό σημείο για τη ζωή μου. Χαίρομαι να συμπορεύομαι με ανθρώπους που έχουν όραμα, δυναμισμό και μεγάλη πίστη σε όλα όσα πράττουν, και κυρίως μεγάλη αγάπη για τον τόπο τους, όπως είναι η Χαλκίδα μας.
Επιθυμία μου, να καταφέρω να συμβάλλω κι εγώ ενεργά, εναποθέτοντας το δικό μου “λιθαράκι” στα κοινά του τόπου μου και όλοι όσοι θέλουν να με στηρίξουν εκ νέου, να με βοηθήσουν να πραγματοποιήσω αυτά που ονειρεύομαι. Αγαπώ την Χαλκίδα, αγαπώ τους πολίτες της και πιστεύω πως μπορεί να εξελιχθεί σε μία σύγχρονη πόλη, διατηρώντας όμως σταθερά, τις παραδόσεις και την βαθιά ιστορικότητά της.»