Η Βασιλική Μητράκη είναι 54 ετών, ζει μόνιμα στη Χαλκίδα και εργάζεται ως Βοηθός Φαρμακοποιού.

Αποφοίτησε από το Τεχνικό Λύκειο Χαλκίδας ως Βοηθός Γεωπόνου και παρακολούθησε σεμινάριο Κατασκευής Θερμοκηπίων.

Έχει πτυχίο ECDL (EXCEL,INTERNET,WORD) και έχει παρακολουθήσει σεμινάριο Ειδικών Δεξιοτήτων COMPUTER.

Αποφοίτησε από το Δημόσιο ΙΕΚ Χαλκίδας ως Βοηθός Φαρμακοποιού και παρακολούθησε σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών στο ΙΕΚ PRAXIS.

Έχει παρακολουθήσει επίσης σεμινάρια ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ και ΚΟΣΜΕΤΟΛΟΓΙΑΣ στο ΙΕΚ PRAXIS.

Είναι παντρεμένη και έχει τρία παιδιά. Ο ένας είναι μηχανολόγος, ο δεύτερος ηλεκτρολόγος και ο τρίτος βιολόγος, ο οποίος κάνει μεταπτυχιακό στην Γαλλία.

Λόγω της ενασχόλησης της ως βοηθός φαρμακοποιού τα τελευταία χρόνια έχει αναπτύξει σε αρκετά καλό επίπεδο τις κοινωνικές δεξιότητες. Επίσης της αρέσει να βοηθάει τον κόσμο είτε ψυχολογικά είτε σωματικά με τις γνώσεις που έχει στον τομέα αυτόν. Πιστεύει ότι τα δυνατά της σημεία είναι η γρήγορη εξυπηρέτηση των πελατών και ότι είναι θετική σε όποια συνεργασία προκύψει εντός και εκτός περιβάλλοντος της εργασίας της.

Ο στόχος ήταν και θα παραμένει ο ίδιος δηλαδή να βοηθάει τους συνανθρώπους της να έχουν άρτια υγεία και να έχουν όσο πιο δυνατόν γίνεται μια καλή ποιότητα ζωής.

Το κίνητρο της είναι η οικογένεια της γιατί ξέρει ότι όσο πιο πολύ προσφέρει στην κοινωνία διαμορφώνοντας την προς το καλύτερο, τόσο πιο πολύ ευχάριστο θα είναι το περιβάλλον για τους ίδιους.

«Αλλάζουμε και Συνεχίζουμε να εργαζόμαστε όλοι μαζί για μια Χαλκίδα που μας αξίζει.
“Πάμε μαζί κι ας μας λιθοβολούν, κι ας μας φωνάζουν ονειροβάτες. Χτίζουμε, ονειρευόμαστε και τραγουδάμε.” (ΕΛΥΤΗΣ)»